NEW GOLDEN HOUSE

NEW GOLDEN HOUSE Chinees Indisch restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 984 beoordelingen
25 feb 2020 om 22:36 Na een uur stond de bestelling op bezorgd wat niet zo was, proberen te bellen naar de zaak en pas na +- 20 min werd er opgenomen gratis loempias zouden we krijgen als excuus daarna gebeld dat ze de loempias vergeten waren Na 2.5 uur pas eten
25 feb 2020 om 20:27 Telefoon uit en onbereikbaar kwamen na bijna 3 uur aan maar toen zaten we alweer bijna aan het ontbijt helaas
25 feb 2020 om 20:05 Eten zou hier 1 uur geleden moeten zijn en is volgens thuisbezorgd tracker al bezorgd. Echter is het eten niet bezorgd en kan ik het restaurant telefonisch niet bereiken, gaat direct door naar voicemail. Verschrikkelijk!!
25 feb 2020 om 8:27 Het eten was helaas niet warm, er ontbrak het een en ander en helaas allebei ziek vannacht. Het smaakte ook niet naar hoe het zou moeten smaken (Chinees)
24 feb 2020 om 21:14 Lekkere sushi
24 feb 2020 om 19:55 If I could give negative stars for this order I would. Placed order 2 and a half hours ago and still no food yet an email says its been delivered. Called multiple times and when someone finly answered, said it would be here any minute. Still not here
24 feb 2020 om 12:23 Prima eten.
23 feb 2020 om 19:27 We hebben heerlijk gegeten. Alles smaakte heerlijk. Tot de volgende keer!
18 feb 2020 om 18:43 Was iets minder warm maar verdomd lekker
16 feb 2020 om 18:55 Vriendelijke bezorgers en lekker sushi voor de prijs die je betaald
16 feb 2020 om 4:56 Eten goed bezorgtijd was te lang werd pas na 1.5 uur geleverd terwijl er na 1 uur stond dat het geleverd was.
15 feb 2020 om 23:33 Eten is helaas niet te eten ik heb alleen de vlees opgegeten ook van de pokèbol. Zit te veel rijst op de zeewier en die “pittige” en erg zout kruiden wat ook vee ste veel op zit. Ik heb al 2 liter water gedronken omdat te veel zout op zit.