NEW GOLDEN HOUSE

NEW GOLDEN HOUSE Chinees Indisch restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1315 beoordelingen
25 feb 2021 om 13:43 Heerlijk eten en op de afgesproken tijd geleverd!
21 feb 2021 om 22:24 Eten was top, en ruim op tijd bezorgd, jammer dat er geen sambal bij zat, verder prima
20 feb 2021 om 11:00 De levering was niet conform bestelling. 2x nasi gekregen IPV kip met champignons, mihoen IPV bami. Kwaliteit was goed, Bezorger vriendelijk en net.
18 feb 2021 om 21:05 Heerlijke sushi, goed vers! Vriendelijke bezorging, vanwege de eerdere reviews had ik al rekening gehouden met een langere wachttijd Het was het wachten waard!
18 feb 2021 om 19:43 Eten was erg droog /taai en niet warm dus alles maar weg gegooid. Dan bel je ze op en dan krijg je voor de volgende keer 15% korting. Maar die volgende keer komt niet.
18 feb 2021 om 19:02 Bezorging was op tijd, jammer dat het in de regen was gezet. De friet was koud en slap. De kip erg droog en taai en het bestelde drinken klopte niet. Alles bij elkaar erg teleurstellend.
15 feb 2021 om 6:56 Me eten zou om 19:15 bezorgd worden is uiteindelijk na veel gebeld, geen gehoord en hele slechte communicatie naar 20:30 geworden.. uiteindelijk wel een gratis poke bowl gekregen, maar ze waren wat ik zelf had besteld een aantal dingen vergeten.
14 feb 2021 om 22:20 Bezorging goed, erder gebracht dan de verwacht tijd. Eten, teleurgesteld , geen smaak, garnalen vol met olie, gebakken bananen slecht van smaak....niet voor herhaling
13 feb 2021 om 20:31 Had al rond 13.30 besteld, voor 18.00 Waren er pas rond 18.30. Maar eten was goed
12 feb 2021 om 8:58 Bezorging was op tijd, maar daar is alles mee gezegd. Sushi was smaakloos, taai, duidelijk niet vers en de loempia's waren ook taai. Niet voor herhaling vatbaar.
6 feb 2021 om 15:02 Perfect eten en precies volgens afspraak bezorgd .
2 feb 2021 om 19:01 Eten werd een half uur te laat bezorgd, maar was wel erg lekker